Wij leveren webshop bestellingen in Nederland, België & Duitsland | Vanaf € 249,- gratis bezorgd!

Klantenservice: +31 481 37 57 17

Algemene voorwaarden Bopita

Bopita is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dat betekent dat deze online verkoopvoorwaarden van Bopita in overeenstemming zijn met de algemene voorwaarden van de CBW en dat Bopita zich aan de algemene voorwaarden van de CBW houdt. Dat biedt u als klant vele voordelen maar vooral ook extra zekerheid. De algemene voorwaarden van CBW-erkende woonwinkels zijn namelijk opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond. Daardoor bent u extra goed beschermd als u iets koopt. Bijvoorbeeld op het gebied van (aan)betalen, annuleren, levering, vervoer en garantie.

In de algemene voorwaarden van de CBW wordt herhaaldelijk verwezen naar de wet betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten, ook wel de Wet koop op afstand genoemd. Deze wet is onder meer van toepassing op de verkoop via internet, onder voorbehoud van typefouten waaronder foutieve artikelprijzen en foutieve artikelafmetingen.

Samenstelling van Bopita-meubelen
Alle Bopita-meubelen voldoen aan alle Europese veiligheidsnormen voor kinderartikelen en meubelen.

Kasten/commodes/kleinmeubelen
Zichtbare delen zijn van gelakt MDF (soms gecombineerd met mat spaanplaat) of gebeitst grenen hout. De kastindelingen zijn samengesteld uit MDF en gemelamineerd spaanplaat. De achterwanden zijn van hardboard. Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto's zoals gebruikt op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Bedden
Alle bedzijdes zijn bij gelakte meubelen van MDF en bij gebeitste meubelen van grenen. De dragende delen (poten en trappen) van de bedsystemen Belle, Combiflex, Nordic, MM XL, Jente, compactbed Timo en de (half)hoogslapers van Mix & Match zijn van massief beuken.

Sale-artikelen
Voor sale-artikelen geldt: zolang de voorraad strekt.

Prijzen
Alle prijzen op deze website zijn in Euro’s en inclusief BTW. Typefouten onder voorbehoud.

Wanneer van toepassing?
Deze online algemene en aanvullende voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Bopita dat via de webwinkel van Bopita (www.bopita.com) gedaan wordt en op elke overeenkomst op afstand die vervolgens tussen u en Bopita tot stand komt. Door het plaatsen van een bestelling via de webwinkel van Bopita, geeft u te kennen dat u met de toepasselijkheid en inhoud van deze online verkoopvoorwaarden instemt. De online verkoopvoorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk en kunnen via www.bopita.com/algemenevoorwaarden worden ingezien, gedownload en geprint.

Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, worden de online verkoopvoorwaarden aan u beschikbaar gesteld.

Bedrijfsgegevens van Bopita
Bopita (Lion International B.V.)
Energieweg 1
6662 NS  Elst (Gld.)
Nederland

Telefoon: +31 481 37 57 17
E-mail: info@bopita.com

KvK-nummer: 09064146
Btw-identificatienummer: NL009149260B01