Wij leveren webshop bestellingen in Nederland, België & Duitsland | Vanaf € 249,- gratis bezorgd!

Klantenservice: +31 481 37 57 17

Service aanvraag


Heb je een klacht of een vraag over een nieuw aangeschaft product? Neem allereerst contact op met de winkel van aanschaf. Betreft het een Bopita webshop aankoop of bestaat de winkel niet meer? Vul dan onderstaande velden volledig in, voeg de aankoopbon toe en indien van toepassing ook foto's van het product/probleem. Let op: artikelen uit onze Outlet store, B-keus, showroommodellen of tweedehands aankopen vallen niet onder de Bopita garantie.

1. Service aanvraag

  • Vind het onderdeelnummer op de handleiding. Handleiding kwijt? Je kan de handleiding downloaden via onze webshop bij het desbetreffende artikel.

2. Foto's toevoegen


  • Upload hier één of meerdere foto's van het probleem of van het ontbrekende onderdeel.

3. Voeg aankoopbon toe


  • Voeg hier een foto van de aankoopbon toe. Service aanvragen worden versneld in behandeling genomen indien de aankoopbon is toegevoegd.
    Bekijk hier onze garantievoorwaarden.

4. Contactgegevens

* Verplichte velden

Privacy
Jouw persoonlijke gegevens zijn persoonlijk en dit willen wij ook graag zo houden. Je laat deze bij ons achter omdat het nodig is voor de verwerking van de service aanvraag en wij vervolgens contact kunnen opnemen. Hoe verwerken wij jouw persoonlijke gegevens? Bekijk onze Privacy Verklaring. Mocht je nadien nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met ons.